Luokka arkisto: Faen datingside

Tampere tallinna wilma sastamalan kaupunki

ei ole yöpymismahdollisuutta, tilasta tulee poistua klo 24:00 mennessä. Syötä alle se sähköpostiosoite, jonka haluat yhdistä tunnukseesi. Rantasaunalla ei ole yöpymismahdollisuutta Keittiössä. Sähköpostiosoite, tämä sivusto käyttä evästeitä. Osoite Iisankatu 6, kaupungin rantasauna on kaikkien kaupunkilaisten käytössä kesällä. Tiistai, keskiviikko ja torstai klo 15-20. Vuorokausi (2-5 tuntia, ei saunan käyttöä, 50 ).

Wilmaan kirjautuminen: Tampere tallinna wilma sastamalan kaupunki

Juhannusta edeltävänä torstaina auki klo 14-18. Osa junista ajaa suoraan Helsinkiin asti, ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle päsee myös kätevästi. Kiikoisten rantasauna, rajalahdentie 45 (Kiikoinen kiikoisten rantasaunan varaukset. Yhteinen sauna miehille ja naisille, omat pukuhuoneet. Aikataulut, paikallisliikenne (Vammalan keskusta-alue palveluliikenne ja linja-autovuorot alueittain (koko Sastamala). Yksityishenkilöiden varaukset maksetaan käteisellä avainta kuitattaessa (raha tai pankkikortti avain haetaan liikuntatoimistosta (Vinkin vapaa-aikakeskus, Ahertajankatu 33) ma-pe klo 9-15; avainta ei luovuteta alaikäisille, varauduttava todistamaan henkilöllisyys, keittiössä.

Luo henkil kohtainen tunnus: Tampere tallinna wilma sastamalan kaupunki

Sähkösaunat miehille ja naisille sekä pukuhuoneet. Rantasaunalla voi käydä viikonloppuisin uimassa, mutta saunaan ei päse (erilliset pukukopit). Myös uimaranta on yleisessä käytössä vain aukioloaikoina! Rantasauna ja uimaranta: Yksityishenkilöiden varaukset maksetaan käteisellä avainta kuitattaessa; avainta ei luovuteta alaikäisille. Sastamalan sisällä kulkee vilkkaimmillaan kouluarkina päivän aikana jopa noin 6070 reitti- tai paikallisliikenteen vuoroa. Rautaveden Liikenne Oy, tilausliikenne Prihti Oy, vammalan Palveluliikenne. Rantasaunaa voi vuokrata syyskuun loppuun asti Äetsän Kunto ry:ltä: Maija Lahtinen tai. Kaikki PoriTampere -henkilöjunat pysähtyvät sekä Vammalassa että Karkussa.

Tampere tallinna wilma sastamalan kaupunki - Sastamalan paikallisliikenne

Yhdistysten järjestämät avantouinnit lokakuusta huhtikuun loppuun ma, ti ja to klo 16-20 Vammalan Avantouimarit: vammalan retkeilijät: Vammalan retkeilijat avantouinti, facebook/vammalanretkeilijat, aurajärven rantasauna, osoite Aurajärventie 757, rantasauna avoinna kesä-elokuussa.6.-16.8.2019: ma-pe klo 14:00-20:00. Rantasaunaa ei vuokrata alaikäisille. Mikäli peruutusilmoitusta ei tehdä ajoissa, veloitamme hinnasta. Liesi uunilla, mikro, jäkaappi, kahvinkeitin sekä vedenkeitin; isossa tilassa. Antti Lauhamo Oy,. 6 pöytä ja yli 30 tuolia.

0 vastaus “Tampere tallinna wilma sastamalan kaupunki

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *