Luokka arkisto: Faen datingside

Sensual tantra hieronta tampere

sensual tantra hieronta tampere

voimaasi ja muistuttaa sinua siitä, että seksuaalisuutesi on todellakin pyhä. Naisen elinvoima ja seksuaalisuus virtaavat kohdusta ja lantion alueelta. Anna rakkauden ohjata elämäsi. Tantra terapeuttin 18 kuukkauden intensiivinen kurssi. Selvänäkijän 8 kuukkauden koulutus. Käytettyjen tekniikoiden avulla kaikki kehon alueet energisoituvat ja uudistuvat. Soita puhelimitse:, tantra Hieronta lisä herkkyyttä koko kehossa, ja auttaa sekä miehiä että naisia voimaan yhä paremmin. Tantrinen Hieronta tehdän erityisen kauniissa ympäristössä, jossa kaikki voivat tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Novalis, tantric Massage is a beautiful way to profoundly relax and to unite body, mind and soul into a harmonious whole. Tantra hieronta opettaijien intensiivinen 250 tunnin kurssi, maailman parhaita ja opettaijen alla, ketkä ovat toivat tämän menetelmän Eurooppan ensimmäiseinä, huippulaatu ja voimakkaim energia. Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen. Kokonaisvaltainen hoito syventä kehotietoisuutta ja hyvinvointia. Anna kohdun ilon virrata. By the use of awakened energies the massage makes possible to open totally towards relaxation and happiness and to expand and refine our state of consciousness. Our massage awakens sensitivity in the whole body making both men and women to experience high levels of well-being. sensual tantra hieronta tampere

Sensual tantra hieronta tampere - Tampere Thai Hieronta Hieronta

Parhaiten voit varata ajan. Tarkoitukseni on auttaa sinua tuntemaan tervettä itsekunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Yoni-hieronta: naisellisuuden temppeli kaikkein pyhin. Tervetuloa nauttimaan, kuntouttamaan ja hoitamaan itseänne laadukkaassa. Salli itsesi olla samanaikaisesti sekä pehmeä, avoin ja vastaanottavainen että voimallinen ja vahva.

Tampere tantra: Sensual tantra hieronta tampere

Aistillinen koko kehon tantra hieronta, joka parantaa suhdettasi omaan seksuaalisuuteesi ja avaa tien naiselliseen voimaasi. Minä olen tantra terapeutti, parantaja, trauma-asiantuntija jne. Sisin on herkkä, elämä sykkivä, voimakkaampi kuin mikän muu. Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. Olen käynyt hierontakoulun Tallinnassa ja opiskellut omaehtoisesti lisä erillaisia hierontoja, parannusmenetelmia, tantra jopa selvenäkijän koulutuksen. Hieronta on kaunis tapa rentoutua syvästi ja kokea kehon, mielen ja sielun ykseys. Kokemus hellii kaikkia aisteja. Aloitin Usui sensual tantra hieronta tampere Reikista vuonna 2003, ensimmäinen taso, 2004 toinen taso ja sitten 2012 Reikin 3 taso eli Reiki Mestarin taso. Lisäksi olen oppinut Kristalli - Reikia ensimmäinen taso. Kaikkeista koulutuksistani on minulla todistukset sekä sertifikaatit eli olen erittäin koulutettu ja suurella kokemuksellani terapeutti, parantaja, trauma-asiantuntija jne. Hoito voi sisältä myös yoni-hierontaa.

0 vastaus “Sensual tantra hieronta tampere

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *