Luokka arkisto: Faen datingside

Omakuva miltä anaaliseksi tuntuu

omakuva miltä anaaliseksi tuntuu

tehdä muutakin. Miten yritätte tutustua naiseen? Millaisista asioista olette ylpeitä? Mieti myös, osaako kumppanisi laittaa sinun tarpeesi omiensa edelle vai saattaako hän vaikka yrittä nopeuttaa aktin tahtia oman mielensä mukaan. Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. Anaaliseksi ei ole peruskauraa miehillekän, tarvitsevathan he siihen kumppanin.

Keskustelu: Omakuva miltä anaaliseksi tuntuu

Miehen tulisi esimerkiksi työntyä sinuun juuri niin hitaasti kuin toivot. Jos toinen odottaa penetraation tapahtuvan jossain vaiheessa, on pettymys väistämätön, kun et sitä haluakaan. Monella miehellä menee sormi suuhun, jos nainen vaatii, että saisi kosketella hänen peräaukon seutuaan tai työntä sinne sormensa saati sitten miehen kokoa vastaavan dildon. Mitä pidätte parhaimpina puolina itsessänne? Samaa voisi kysyä naisiltakin. Peppuseksiin ei välttämättä kuulu penetraatio ollenkaan. Sukupuolitaudit leviävät yhtä lailla anaaliyhdynnässä. Ehkä anaaliseksistä tuleekin luonteva osa seksielämänne kevytmuodossa: mitän ei laiteta sisän asti.

Videos

MIA khalifa - Big Titty Arab Babe Is Afraid Of The Big Black Cock.

Uusimmat tiedostot: Omakuva miltä anaaliseksi tuntuu

Se voi olla nautinnollista ja hauskaa molemmille. Se ei ole totta, sillä peppuseksi voi olla hyvin kiihottavaa myös vastaanottavalle osapuolelle. Varmistakaa, että molemmat ymmärtävät tämän. Hän haluaa, että nautit, koska silloin hänellä on mahdollisuus saada sitä useammin! Toivottavasti ihmiset viitsivät vastata. Nainen voi tietysti vain yrittä kuvitella, miten hyvältä anaaliseksi miehestä tuntuu. Lapsena meille opetetaan, että peräaukko on likainen eikä siihen sovi koskea. Mies saa peppuseksistä paljon irti. Millaiset odotukset teillä on suhteesta ja sen etenemisestä? Anaaliseksi ei silti missän nimessä saa muodostua suhteen koetinkiveksi. Anaaliseksiin liittyy joskus harhaluulo, jonka mukaan vain mies voi nauttia siitä. Hyi, miksi mies edes haluaisi työntä peniksensä sinne?

0 vastaus “Omakuva miltä anaaliseksi tuntuu

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *