Luokka arkisto: Faen datingside

Alastonsuomi etusivu kova pano

Astuessamme sisän noin klo 23 illalla, bakkanaalit, kuten arvata saattaa olivat täydessä vauhdissa ja heti aulasta aisti tunnelman, että pian rokki soi ja nahkabanjo laulaa. Naiset olivat silti erittäin viehättäviä! Tytöt ilmoittavat jo mahdollisesti ennen privaattiin lähtöä halukkuutensa lähteä mukaasi asunnollesi tai hotellillesi. Buenos Aires, 44 Rio de Janeiro, RJ,  Brasilia Four by Four tai 44 tuo mieleeni vahvat nelivetoiset maastoajoneuvot, paskassa sutivat renkaat ja mutaiset metsätiet joissa rapa roiskuu ja bensa haisee. Pukuhuoneen kautta saunatakki pälle ja suihkutiloihin ja siitä yläkertaan. Tapana oli etukäteen sopia alustavasti ainakin kesto ja jos halusi jotain muita erikoisuuksia.

TOP 10 Bordellit: Alastonsuomi etusivu kova pano

Taisi olla päivän ensimmäiset. Huorapyskoosi on iskenyt siis molemmilla kerroilla ja aina talosta on lähdetty vasta kun 4 kierrosta on leikitty. Tunnelma on muutenkin kaikin puolin vielä asteen rennompi, istuma tilaa on reilusti enemmän, ulkoterassin grillistä saa ruokaa aina pikkutunneilla asti. Se mitä tässä välissä kävi, oli jotakuinkin unohtumatonta härmäläiselle. New Scandalo on siis ärimmäisen mukava paikka, jonne jaksaa ajaa vähän pidemmänkin matkan takaa illan viettoon. Ilma oli painostava ja apina oli otettu selästä pois. Eipä tarvinnut kauaa aikailla kun verkkosukkahousuihin pukeutunut vaihteeksi Columbialainen ja ärimmäisen kauniskasvoinen nainen sai minut vieteltyä ja antauduin tilanteelle. Onko tällä kuitenkaan niin hyviä naisia kuin on sanottu? Ja sitten hommat käyntii koska kellohan kävi jo, ja tarkan markan mielelle sovitussa 30 minuutissa ei ole aikaa hukattavaksi. Wiskeria Four by Four (44 Whiskeria 44 (Quatro X Quatro) Rio de Janeiro 4/5R. Hetken tutkiskeltuamme naiset näyttävät valtaosin hyvältä ja heitä katselee mielellän.

Kuvia alaston: Alastonsuomi etusivu kova pano

Sopii myös loistavasti arki-illan stressin purkuun heti 9-10 jälkeen illalla. Artemis sattuu olemaan näistä ilmeisesti tunnetuin. Harvassa paikassa mies kuitenkaan tuntee oloaan niin mukavaksi kun naiset vuoroin lähestyvät jutulle, niin miksipä ei yhtä drinkkiä siitä tarjoaisi mieleiselleen seuralaiselle. Onneksi heillä oli muutama huone vielä jäljellä. Kaikkinensa New Scandalon tunnelma on yksi parhaista mitä urallani on vastaan tullut, ottaen huomioon pakollisen sisänpäsyn 10 euroa ja asteen kalliimman, mutta kuitenkin varsin kohtuullisen hintatason. Kysyin mitä tämä sisältä ja vastaus oli kaiken. Baarissa myös hujahtaa ihan huomaamatta useampi tunti jutustellen, juoden ja naiden. Paikka näyttä vähän pieneltä saluunalta tai baarilta heti tien varressa ja eteishallin pelikoneet ja pöydät vain vahvistavat tätä tunnelmaa. Nuoresta iästän huolimatta näillä tytöillä on todellakin ammattilaisen otteet. Kysyin että miten tässä kannattaisi alastonsuomi etusivu kova pano tehdä kun haluan panna sua sua sua ja sua? Ja tämän jälkeen jokainen daami erikseen huoneeseen 80 / veto. Myös muita maita kuten romania oli vahvasti edustettuna.

0 vastaus “Alastonsuomi etusivu kova pano

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *